comment 1 Comment
Posted on Last updated

Your brand booster

Esther Megens verkoopt met succes haar accessoirelabel internationaal en helpt ondernemers ook om online te groeien door haar marketingkennis met veel plezier te delen. Zo heeft ze o.a. veel succes met Instagram en wil ze iedere ondernemer helpen om dit belangrijke marketingkanaal ook ten volle te benutten.

Ze werkt al meer dan zeven jaar als Marketing Manager bij een multinational en weet daardoor wel het één en ander over online groei en merkpositionering. Door de Lifestyle Business Club kwam ze erachter dat ze de meeste voldoening en energie krijgt wanneer ze andere ondernemers tips en advies mag geven, gebaseerd op haar eigen ervaringen.

Haar ultieme marketingtip is dat je verkoopmethoden in je marketing verwerkt, zodat je online een connectie met je doelgroep weet te maken en je klant overtuigt om bij jou te kopen. Zonder verkoop geen bedrijf, dus probeer al je marketinginspanningen hierop te richten. Het mooie hieraan is dat je op betaalbare manier online hard kunt groeien, en dus snel een winstgevend bedrijf kunt neerzetten.

(Er komt een online cursus aan dat helemaal hierover gaat, mensen kunnen zich eventueel aanmelden door een mailtje te sturen naar info@brand-booster.nl met LBC vermelding dan zet ik ze op de lijst).

One thought on “Your brand booster

Geef een antwoord