JO inspirations

‘Laat met jouw stijl zien wie je echt bent’

Mijn overtuiging is dat kleding veel meer is dan slechts een verpakking. Kleding is een manier om jouw schoonheid te vergroten en zichtbaar te maken. Want je stijl zegt alles over hoe jij wilt dat mensen jou zien en wat je van jezelf wilt laten zien. Vanuit wie jij gelooft dat je bent.

Door voor jouw eigen stijl en kleur te kiezen ga je stralen en verenigt de binnenkant zich met de buitenkant. Dat is waar ik jou mee wil helpen, want dat gevoel gun ik iedereen. Al jaren adviseer ik de meest uiteenlopende klanten met personal styling als ook commerciële merken en ben ik Personal Shopper & Stylist bij de Bijenkorf. Daarnaast geef ik trainingen & masterclasses o.a. in de zakelijke branches, presenteer ik Styling video’s en heb ik een Fashion Column in AmsterdamXXXL.

Ik ben er trots op ook partner van de Lifestyle Business Club te zijn en jullie regelmatig te mogen inspireren en adviseren. Wil je meer over mij weten en de mogelijkheden? Kijk dan eens op mijn website: https://www.joinspirations.nl

Signeture jolanda oskam
Liefs,
Jolanda

Geef een reactie