comment Add Comment
Posted on Last updated

Make things happen

Hi LBC members! Ik ben Esther, eigenaresse van het schoen accessoire label Molinis en online business Brand-Booster.nl  

In 2015, toen ik net gestart was met Molinis ben ik vooral bezig geweest om traffic te krijgen naar mijn eigen webshop. Maar zonder een flink marketingbudget is dat heel lastig, mensen kennen je product niet. Ik heb Google Adwords geprobeerd, adverteren via landelijke fashion tijdschriften voor 300 euro per plaatsing, affiliate marketing via Tradetracker en zo nog meer. Met niet het gewenste resultaat. Het ging niet slecht, maar de aantallen die ik had begroot heb ik niet gehaald. 

Eind 2015 besloot ik daarom mijn producten op Amazon Europa te plaatsen, dan kun je kiezen in welke landen je producten zichtbaar zijn. Ik had Duitsland en Engeland gekozen, maar er gebeurde niet veel.  

Zo kwam erachter dat er strategieën zijn die succesvolle verkopers op Amazon toepassen, waarmee ze vaak zelfs meer dan 20.000 euro omzet per maand behalen. Zo heb ik me maandenlang ingelezen op blogs, aangesloten bij mastermind groepen en podcasts en ben de strategieën gaan toepassen. Met resultaat; ik verkocht gemiddeld 1 paar per dag. Met een veel hogere marge dan wanneer je het via de reguliere retailer verkoopt, Amazon houdt tussen de 5-7 euro fees in bij mijn product.  

Om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen helpen wat ik in deze maanden heb geleerd, heb ik www.brand-booster.nl opgezet en ben ik partner geworden van de Lifestyle Business Club. 

Ik ben enthousiast en kijk uit om jullie via blogs en nieuwsbrieven mijn tips te kunnen delen. En ben je ook nieuwsgierig hoe mijn merk op de New York en L.A. fashion week is gekomen? Volg mij dan via LBC,  let’s keep in touch!  

There are 3 types of people:
1. People who make things happen
2. People who watch things happen
3. People who wondered; what happened? 

Zorg dat je bij de eerste zit! 

Liefs, Esther 

Geef een antwoord